Avfuktning Stockholm krypgrund vind källare garage - Avfukta24

Välkommen till Avfukta24 i Stockholm

Säkerställ att ditt hus och din krypgrund mår bra och undvik problem med mögel, fuktskador och höga radonhalter.

Så här jobbar Avfukta24

 • Boka Avfukta24`s representant som på plats utför besiktning av din krypgrund.
 • Offert från Avfukta24 skickas inom 48 timmar inkluderar fullständig åtgärdsplan med tydliga priser på installation på material och arbete samt uppföljande efterkontroll.
 • Våra montörer är utbildade i ventilations- luftflöde- och avfuktningarbete.
 • Avfukta24 monterar avfuktare av marknadsledande tillverkare inom krypgrundsavfuktare med adsorbtionsteknik. Läs mer om adsorbtionsteknik
 • Avfukta24 utför alla installationer enligt dokumenterade rutiner och processflöden.

Välutbildad och erfaren personal

Vår långa erfarenhet, välutbildade personal och moderna tekniska hjälpmedel garanterar att avfukting utförs på ett professionellt och säkert sätt.

Vi hjälper kunder i hela Stockholm

Vi vänder oss till dig oavsett om du är privatperson eller företag med hjälp av avfuktning.

Avfukta krypgrund

Då varje krypgrund har olika förutsättningar är det viktigt att välja en avfuktare som passar just din grund utifrån utseende och storlek.

Så här gör vi en krypgrundsbesiktning i Stockholm

Vi besiktigar din krypgrund när det passar dig bäst, våra ordinarie tider är 08:00 - 17:00. Krypgrunden kontrolleras noga, vi tittar på grundmurar, markförutsättningar, bjälklag, ventilation samt om och hur fukten är ett problem för just din grund. Vi tar fuktprover i grunden på flertal ställen i de material grunden består av. De prover vi tar och information vi samlar in på plats sammanfattas i en rapport med förslag och åtgärder.

Fukttekniker utbildning

Fukttekniker har specialistkunskaper inom uttorkningsteknik av material efter en fuktskada, samt kunskaper som krävs för att göra beräkningar inom området.
Andra områden Avfukta24 kan hjälpa till med i Stockholm:

Avfukta krypgrund
Komplett installation av avfuktare i krypgrunden Stockholm. Kontakta oss för kostnadsfri offert. Vi hjälper dig att installera en komplett avfuktningslösning i krypgrunden.

Luftavfuktare
Avfuktare sänker luftens relativa luftfuktighet genom att minska luftens innehåll av vatten. Med en luftavfuktare Stockholm kan du få kontroll över den relativa luftfuktigheten.

Fuktskada & vattenskada
Många fuktskador Stockholm i källare uppstår genom att fukt och i värsta fall vatten utifrån tränger igenom husets grund. Fukten kommer från marken under och runt huset.

Rotavdrag 2020
Om du kan ta del av rotavdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort.

Mögeltest
Upptäck farligt mögel i hemmet med ett mögeltest Stockholm.

Fukttekniker utbildning
Utbildningen Fukttekniker Stockholm är en ettårig YH-utbildning som bedrivs på heltid på Folkuniversitetet i Göteborg.

Radonsanering
Dags för radonsanering Stockholm. Vare sig det gäller markradon, radon från byggnadsmaterial eller radon från vatten tar vi fram en lösning som är långsiktig,

Adsorptionsavfuktare
I ouppvärmda miljöer, som en krypgrund, eller när vatten trängt djupt in i konstruktionen är torkning med adsorptionsavfuktare Stockholm den idealiska lösningen.

Kylavfuktare
Kylavfuktare Stockholm arbetar som mest effektivt i uppvärmda miljöer. För att en kylavfuktare, även kallad kondensavfuktareska ...

Mögelsanering
Mögelsanering Stockholm vind eller krypgrund. De vanligaste platserna i huset, där mögel dyker upp, Är mögel farligt? Är en vanlig frågeställning,

Brandsanering
Brandsanering Stockholm Vid en brand så blir det aktuellt att efteråt göra en brandsanering. Oavsett om det skett en väldigt liten brand eller en stor brand så blir det aktuellt.

Klottersanering
Klottersanering Stockholm och klotterskydd ger fina fasader. Ring oss. Vi är rikstäckande. Vi jobbar över hela landet. Oavsett var du bor.

Sanering skadedjur/allergi
Sanering skadedjur/allergi Stockholm Vägglöss är blodsugande skadedjur. Man utvecklar en allergisk reaktion mot vägglusens saliv som den injicerar under måltiden.

Sanering av giftigt avfall
Sanering av giftigt avfall Stockholm När man sanerar farligt avfall ställs enorma krav på en korrekt hantering.

Offert avfuktning
Offert avfuktning Stockholm avfukta fukt i krypgrund, garage, vind, tvättstuga, Vi har robusta avfuktare som avfuktar din krypgrund.


Avfuktning i Stockholm

Obs!!! vi listar alla avfuktningsföretag inte bara samarbetspartners.
  • Avfuktning vattenskada och fuktskada

  Polygon och AK-konsult

  • Avfuktning vattenskada och fuktskada

  Saveenergy Stockholm AB

  • Avfuktning vattenskada och fuktskada

  Luftmiljöbutiken i Stockholm AB

  • Avfuktning vattenskada och fuktskada

  ABT SWEDEN AB

  • Avfuktning vattenskada och fuktskada

  ITEX Rental AB

  • Avfuktning vattenskada och fuktskada

  Skadesanering i Stockholm AB

  • Avfuktning vattenskada och fuktskada

  PR1 Avfuktningskontroll AB

  • Avfuktning vattenskada och fuktskada

  SSG Nordic AB

  • Avfuktning vattenskada och fuktskada

  Ovento AB

  • Avfuktning vattenskada och fuktskada

  TrygghetsVakten Sverige AB

Lediga jobb inom massage

[job_list]

Vad är fukt?

Fukt- och vattenskador är ett av de vanligaste problemen som drabbar en husägare. Fukt finns i form av ånga, vatten eller is. All luft innehåller alltid mer eller mindre vattenmolekyler. Vi kan inte se den med blotta ögat förrän den fälls ut i form av små vattendroppar mot en yta som trä, betong, metall eller glas. Fukt i sig är helt ofarligt, men fukt tillsammans med organiska material (t ex trä) som ofta finns i en krypgrund orsakar ofta problem i form av mögelangrepp, svampbildning och lukter.

Så uppstår fukt i krypgrunden

All luft innehåller mer eller mindre fukt och är helt ofarlig. Men fukt tillsammans med organiska material som t ex i en krypgrund orsakar ofta problem i form av mögelangrepp, svampbildning och lukter. Att fukten i en krypgrund till slut blir ett problem kan bero på en eller flera orsaker.
 • När varm utomhusluft kommer in i den kalla krypgrunden via ventiler eller sprickbildningar A kyls den ner varvid luftfuktigheten ökar. I extrema fall bildas kondens och vattendroppar som blir hängande i undertaket.
 • Tillskott av fukt genom avdunstning från krypgrundens markyta B.
 • Fukt tränger in från omgivningen genom otätheter i grundmuren och grundkonstruktionen C.
 • Vatten som tränger in i krypgrunden genomgrundmuren från marken runtomkring D
 

Vad är en krypgrundsavfuktare och hur fungerar den

Krypgrundsavfuktare ser till att fukten i en krypgrund håller en så låg nivå att mögelsporerna dör samt att lukt från trä och annat organiskt material helt eller delvis försvinner. Vid fasta installationer används alltid adsorptionsavfuktare som anses vara den absolut bästa tekniken för att eliminera fukt och mögelskador i krypgrunder. Enkelt uttryckt går tekniken ut på att fuktig luft samlas in och ”kastas” ut ur grunden genom en ventil. Den torra, kvarvarande luften skickas ut via ventilationskanaler till alla delar av krypgrunden, även de som är svåråtkomliga. Tekniken gör att det skapas undertryck i krypgrunden alla eventuella lukter och all eventuell radon styrs via avfuktaren och genom den kopplade ventilationskanalen. Tekniken går att kontrollera genom ett styrdon med sensorer som ser till att luft oavbrutet cirkulerar i grunden och reglerar när avfuktningsprocessen behöver sättas igång.

Synonymer till avfuktad
torr, fuktfri, uttorkad, torrlagd, torkad

Wikipedia information om Avfuktare

Avfuktare Avfuktare är en anordning för att minska den relativa luftfuktigheten. Det finns olika typer:

Wikipedia information om Stockholm

Stockholm Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Staden ligger vid Mälarens utlopp i Östersjön, på gränsen mellan landskapen Södermanland och Uppland. Staden är världens femte nordligaste huvudstad bland självständiga stater. Stockholm är Sveriges största tätort med ett invånarantal som år 2015 uppmättes till 1 515 017 invånare.Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok, till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år. Traditionellt brukar Birger jarl (cirka 1210–1266) räknas som stadens grundare 1252, i enlighet med skyddsbrevet för Fogdö kloster och Erikskrönikan. Närliggande norrut fanns en liten by, Väsby, vid motsvarande dagens Hötorget. Ortens ur försvars- och handelssynpunkt strategiska placering vid sjön Mälarens utlopp i Östersjön, avgränsande landskapen Uppland och Södermanland, avgjorde Stockholms tillkomst och ökande betydelse. Bebyggelsen ökade under 1200-talet på Stadsholmen, Helgeandsholmen och Kidaskär, sedermera Gråbrödraholmen, i dag känd som Riddarholmen. Handel med och inflyttning av tyska handelsmän bidrog till utvecklingen och förbindelser med kyrkan och Hansaförbundet. Den växande köpstaden fick snart en egen kyrka, Sankt Nicolai kyrka, i dag känd som Storkyrkan, samt egen församling utbruten ur Solna församling cirka 1260. Slott, franciskankloster, klarissakloster och dominikankonvent uppfördes, gynnade av bland annat Birger jarl och kung Magnus Ladulås (cirka 1240–1290), samt även stegvis stadsmurar. Alltsedan staden fick stadsprivilegier 1436 är Stockholm rikets största och viktigaste. Statusen som Sveriges förvaltningscentrum och officiell huvudstad befästes formellt genom 1634 års regeringsform, då kungahus, regering, riksdag och centralförvaltning samlades till staden. I den östligaste delen av Stockholm börjar det vidsträckta område med över 30 000 öar som kallas Stockholms skärgård, en av världens mest örika, sammanhängande skärgårdar. År 1998 utnämndes Stockholms kommun till Europas kulturhuvudstad. År 2010 var staden Europas miljöhuvudstad. Stockholm används främst i betydelsen bebyggelsen inom Stockholms kommun (Stockholms stad). Namnet används även för tätorten och ett ännu större område kallat Storstockholm. Ytterligare andra användningar av namnet är för enbart delen Stockholms innerstad och för länet.

Avfuktning i Stockholm


  Har du ett företag?

  Vi förmedlar massor med jobb varje dag!

  Anslut ditt företag idag!

  Avfuktare i närheten av Stockholm

  Avfuktare Stockholm

  Hitta Avfukta24 i din stad

  Avfuktningsgruppen

  Avfuktningsgruppen – Avfuktning, Mögel, Sanering, Krypgrund, Vind, Torpargrund, kallvind, … Stockholm; Uppsala; Örebro; Enköping; Eskilstuna; Västerås.

  Avfuktning Stockholm krypgrund vind källare garage – Avfukta24

  Avfuktning Stockholm för fukt i krypgrund, garage, vind, källare, Vi är experter på alla typer av sanering och fuktrelaterade frågor.

  Avfuktningsteknik i Stockholm och Sörmland

  Stockholm), ventilation, luktsanering, ventilerade golv och allmänna fuktproblem. … Vi använder olika avfuktare för olika situationer, för en krypgrund …

  Avfuktning, fuktsanering i Stockholm | Åtgärda fukt i källare …

  Fuktpatrullen – certifierade specialister på avfuktning av hus, krypgrunder, vindar, källare . ☆ Vi mätar fukt och installerar avfuktare ☆ Sanera fukt …

  Avfuktning | Fuktskadecenter i Stockholm AB

  Behöver ditt hus en lösning för avfuktning? Även om du låter utföra en fuktsanering kan det ta tid innan fukten torkar ur golv, bjälklag och andra delar av …

  Avfuktning, Avfuktare i Stockholm – Fukt & Vent

  Till vår hjälp vid avfukning Stockholm använder vi oss av avfuktare typ sorptions-eller kondensavfuktare. Våra avfuktare avlägsnar fukt från det fuktskadade …

  Avfuktning Stockholm | Vi på SSG Nordic hjälper dig

  Vi har arbetat i många år med avfuktning och använder oss av specifika metoder anpassade efter den unika situationen.Vi finns i Stockholm!

  Avfuktning Stockholm – Mögel & Fuktskador

  En typ av avfuktning till ditt Stockholmshus är att använda en så kallad sorptionsavfuktare. Den typen av avfuktare drar till sig fukten. Sorptionsavfuktaren är …

  Sanering och avfuktning i Stockholm – Ocab

  Ocab Stockholm. Välkommen att kontakta oss på Ocab i Stockholm. Vi är experter på alla typer av sanering och …

  Hjälp med avfuktning vid fuktskada i hemmet i Stockholm

  När du fått en fuktskada eller ska renovera hemma ska du kontakta oss. Våra proffsiga hantverkare hjälper dig med renovering och avfuktning i Stockholm!